HTML

Betiszk-suliblog

Egy suli élete.A Belvárosi TISZK kereskedelmi, gazdasági, ügyviteli szakmákat tanuló diákok élményei-irományai.

Friss topikok

Címkék

Attila kiadólátogatáson

2012.03.09. 14:03 Betiszk

Blikk

A Blikk szerkesztőségét látogattuk meg március 2-án. Nagyon érdekesnek találtam, izgalmas volt, élveztem az egész programot. Beszéltünk a főszerkesztő helyettessel, a Blikk marketingman-jével.

A bemutatás után körbevezettek minket a szerkesztőségben, elmondták, hogy kinek mi a feladata, 1-2 újságíró mesélt a munkájáról, a tapasztalataikról, elég érdekes volt, nem is gondol bele az ember, hogy mi minden történik mire egy újság kikerül a közönség elé.

Elmondták, hogy gyakorlatilag a munkájuk az életük, mindig résen vannak, hogy mikor hol van valami esemény, amiről be lehet számolni. Arról is beszéltek, hogy telefonokat hallgattak le :P és sokkal hamarabb ott voltak a helyszínen, mint azok, akiknek szólt a telefon.

Kaptunk ajándékba újságokat, Blikket is, meg 1-2 Ringierhez tartozó lapot.

A látogatás végén, kaptunk egy ajánlatot, mégpedig, ha valakinek lenne kedve ehhez a munkához, akkor várnak minket…:P :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betiszk.blog.hu/api/trackback/id/tr14299791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása