HTML

Betiszk-suliblog

Egy suli élete.A Belvárosi TISZK kereskedelmi, gazdasági, ügyviteli szakmákat tanuló diákok élményei-irományai.

Friss topikok

Címkék

Viki a kiadóban

2012.03.09. 14:09 Betiszk

Múlt hét pénteken a Ringier kiadóban jártunk az osztályommal. Örültünk, hogy végre egy külsős programban veszünk részt és nem ülünk egész nap a gép előtt. :)

Ami elsőként feltűnt nekünk az a sok jó pasi, akik a kiadóban vártak valamire, mint utólag megtudtuk fotózásra jöttek…. a két srác persze nem figyelt fel rájuk… nem is tudom miért?! 

Kedvesen fogadott minket Zsófi a PR-os csaj, aki rövid bemutatót tartott a  kiadó életéről, kialakulásáról meg hasonló ilyen dolgokról. Ajándékcsomagot is kaptunk, aztán felhívta hozzánk a Blikk marketingesét, akitől kérdezhettünk.

Nem voltunk annyira jól felkészülve, sajnos nem volt sok kérdésünk felé. Szegény az elején majdnem állva elaludt...

Ami számomra érdekesebb volt, amikor a Blikk főszerkesztő helyettesével beszélgethetünk Mesélt nekünk a Blikk életéről aztán a szerkesztőségbe is lemehettünk vele ahol körbenéztünk, belekukkanthatunk a kora délutáni órákba.

Az osztálykámnak nagyon tetszett ez kis kiruccanás!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betiszk.blog.hu/api/trackback/id/tr584299811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása